Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

duminică, 14 decembrie 2014

Manager de fotbal online, distractie in timpul liber

De ceva vreme îmi petrec timpul liber jucând două jocuri de manager de fotbal online.
Ambele jocuri sunt free și au secțiune în limba română, dar există și posibilitatea de a investi în echipă, iar asta te ridică din toate punctele de vederea ale jocului (am văzut-o pe pielea mea).
Bun, să revenim la jocuri. Este vorba despre GoalTycoon și ManagerLeague. Vă asigur că sunt două jocuri foarte simple, intuitive, unul mai interesant decât celălalt. Mi-e greu să vă spun care este mai bun. Intrați și vă convingeți.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

O să încep cu ManagerLeague pentru pe acesta îl juc deja de vreo 4 ani. Mi-am făcut echipa, am jucat în cupe oficiale sau particulare, am creat cupe particulare din care am scos bani pe care i-am investit în echipă (centru de juniori, avocați, clinică, mărirea capacității stadionului, mijloace de transport pentru jucători...) am cumpărat sau am vândut jucători, am retrogradat sau am promovat... ce să vă mai spun? Frumusețea jocului de fotbal. Tu ești managerul, tu faci echipa, de tine depinde totul.
Ca să poți juca, trebuie să-ți faci cont. Poți să începi de aici.
De-a lungul jocului veţi întâlni multe nume de echipe şi de jucători. Acestea sunt de obicei linkuri către fereastra cu detaliile echipei sau a jucătorului. Când daţi click pe un nume de jucător oriunde în joc, se va deschide o fereastră nouă cu toate detaliile posibile despre jucătorul respectiv. Când daţi click pe un nume de echipă, fereastra ce se deschide va afişa informaţii detaliate despre echipa respectivă, cu istoria, trofeele şi realizările acesteia. Nu este nevoie să activaţi blocarea pop-up în ManagerLeague din browser, deoarece niciodată nu se vor deschide reclame când daţi click pe orice link, ci numai ferestre cu conţinut util din joc. Aveti aici un tutorial.


http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

GoalTycoon este cel de al doilea joc despre care vreau să vă scriu câteva rânduri.
În primul rând, este free, dar...
Este jocul din care poți să scoți o grămadă de bani... dar pentru asta va trebui să și investești. Aș putea spune că acest joc s-ar încadra foarte bine în categoria "Bani pe net" sau "Cum să faci bani jucându-te", dar asta vă las s-o aflați și s-o decideți singuri.
Pentru a începe jocul trebuie să te înregistrezi. Poți să începi de aici sau să dai clic pe imaginea de mai sus. Jocul are interfață și în limba română.
Ce ar trebui să știi despre acest joc? Ia aminte că acest joc este unul în care poți câștiga bani pe bune. Reali. Banii câștigați ți-i poți retrage. Depinde doar de tine cum manageriezi echipa/clubul.

Vă arat mai jos un PrintScreen cu Clasamentul pe venituri a unora din cei mai buni participanți la joc.

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

Mai mare de atat nu pot sa fac poza, dar sper să se vadă bine ceea ce este de văzut: euro... mulți euro caștigați dintr-un simplu joc. GoalTycoon.
Oricum, clasamentul de mai sus îl putezi vizualiza după ce vă inregistrați în joc, la secțiunea Clasamente/Venituri (dreapta sus în joc).

GoalTycoon este un joc de strategie... de Football Manager Online. După ce te înscri în joc primești o echipă, iar în 24 de ore de la înscriere ești distribuit (alocat) într-o divizie (ligă).

Vei participa la meciuri în Campionat, Cupa Națională, Cupa Continentală... Până la distribuirea/alocarea într-o divizie ai timp să te familiarizezi cu interfața jocului și să-ți dai seama cam ce trebuie să faci și de unde să începi.
Vei fi managerul echipei si va depinde doar de tine cum vei dezvolta și administra clubul, în funcție de buget. Eu, la înscriere, am primit un buget de 2000.00 de RON pe care a trebuit să-i investesc cu grijă în dezvoltarea clubului. (Probabil că toți primesc aceeași sumă la început). Trebuie sa investești în club. Investițiile se fac sub formă de upgrade la clădiri, stadion, parcări, restaurant, teren de antrenament, hotel etc.
Poți cumpăra acțiuni și poți beneficia de dividente.
Poți să vinzi sau să cumperi jucători. Poți să angajezi antrenori sau să-i concediezi.
Trebuie să ai grijă în relația cu suporterii - cu cât suporterii sunt mai mulțumiți, cu atât ai încasări mai mari la meciuri (încă nu știu dacă aruncă cu petarde pe teren :) ).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys