Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Pick-up-ul, cea mai desteapta inventie de ascultat muzica la cel mai inalt nivel


Acest material se adresează doar cunoscătorilor și celor interesați. Nu te obosi să citești doar pentru cultura ta generală, iar dacă esti manelist, s-ar putea să ți se facă rău.

Descoperă sau redescoperă sunetul muzicii!!!

Contează destul de mult scopul folosirii unui Pick-Up: DJ sau audiofil?
Eu am crescut în epoca în care discul de vinilul era foarte prețuit. În ziua de azi încă mai există aceste minunate dispozitive care redau sunetul muzicii la cel mai înalt nivel. Nimic nu egalează sunetul redat de pe un disc de vinil. Au fost și rămân cele mai performante device-uri de muzică inventate vreodată. De ce credeți ca DJ-ii le folosesc? Credeți că doar pentru mixaje? Vă înșelați!
Pick-up-urile au evoluat spectaculos: automate, manuale și semiautomate.

Ia-ți un pick-up și descoperă muzica adevarată. Vei ajunge într-o altă dimensiune. Dacă asculți muzică la PC cu căștile pe urechi, vei ajunge la concluzia că până acum ai ascultat... gălăgie. Poate doar magnetofonul să mai concureze cumva cu pick-up-ul. Firme consacrate în domeniul tehnologiei audio produc în continuare astfel de dispozitive: Sony, Akai, Pioneer, Pro-Ject, Denom... ăstia nu sunt demenți, din moment ce vând în continuare pick-up-uri.

Interesant este faptul că pick-up-urile din generația asta nouă au USB pentru codare compatibilă cu Windows și MAC, Audacity Software compatibil PC și MAC, permit conversia discurilor în format mp3, se pot conecta la orice amplificator cu intrări de pick-up standard sau direct la PC,... Ce să vă mai spun? cei interesțti știu deja toate astea, iar ceilalți TREBUIE să le descopere.
Nu vă faceti griji, discuri de vinil se găsesc. Căutați pe Google sau la magazinele de muzică.

Mă uitam zilele trecute pe contul de profitshare și am văzut că de pe link-urile mele, o mulțime de oameni interesați au cumpărat pick-up-uri. Nu mi-a venit să cred că mai există cineva interesat de acest subiect, pentru că în ziua de azi a ajuns doar un subiect.

Dacă vrei să te convingi, caută pe la prieteni sau pe la rude, vezi care mai are vreun pick-up prin casă și stai și ascultă un disc de vinil. Abia atunci vei înțelege că muzica nu este doar ceva cu care să stresezi vecinii. Vecinii tăi îți vor bate în țeavă ca să dai muzica mai tare, nu s-o lași mai încet.

Mai sunt magazine în care se vând Pick-Up-uri. Încearcă Flanco sau eMAG.

http://bit.ly/1vyO9tV  


Ia și ascultă aici!!...




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys