Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

joi, 18 decembrie 2014

Promotie articole pentru bebelusi la eMag

http://bit.ly/1wHzI6Z
* cu un click pe imagine ajungi in eMAG

- promotie valabila in luna decembrie 2014... dar verificati oricum link-urile, pentru ca promotii vor fi tot timpul si s-ar putea sa gasiti oferte si mai bune. eMAG stie ce vrea bebe al tau!!!!

A fost odata 1998... La inceputul lui '98 a inceput aventura mea de tatic in cautare de carucior, scaun auto pentru bebelusi, scutece, servetele, mancare pentru bebe, imbracaminte, incaltaminte, patut... Umblam din magazin in magazin, intrebam in stanga si in dreapta. Doamne, se terminau scutecele ca painea calda.
Pe vremea aceea nu aveam PC, smartphone sau tableta, de internet nici nu mai vorbesc. Acum totul este mai simplu: intri pe Google, dai o cautare dupa eMAG.ro, iti alegi produsele, le comanzi si iti vin acasa. Nu mai trebuie sa alergi prin magazine, din moment ce poti face cumparaturi online; totul e sa nu ramai pe ultima suta de metri cu rezervele si sa comanzi din timp, doar nu vrei ca lui bebe sa-i lipseasca ceva, nu?

http://bit.ly/1wHzI6Z
* cu un click pe imagine ajungi in eMAG

Deși sunt o mulțime de alte branduri care oferă scutece pentru bebeluși (Happy, Libero, Huggies, Chicco), tot Pampers pare sa fie pe primul loc. Nu-i o diferenta mare de pret, dar puterea de absorbție și confortul sunt  net superioare la Pampers fata de celelalte branduri.

Dacă sunteți în căutare de scutece lavabile sau scutece textile, tot pe eMag găsiți de la Pifou (scutece din bumbac sau finet).

Ca sa-ti fie mai usor la cautare, iti las mai jos niste link-uri ajutatoare :)

* Scutece si servetele
* Mancare Bebelusi – Varsta : 1 an+, 2 ani+, 3 ani+
* Carucioare, scaune auto si articole transport
* Imbracaminte pentru bebe si copii
* Incaltaminte pentru bebe si copii
* Articole sanatate si ingrijire pentru bebe
* Monitorizare Bebelus
* Mobila si Decoratiuni


Stiu ca lumea se fereste sa dea click pe reclame sau link-uri, oamenii sunt reticenti sau nu stiu despre ce este vorba legat de programele astea de afiliere ale blogger-ilor, totusi m-am gandit sa scriu acest articol pentru ca am vazut promotia de la eMAG si pentu a veni in sprijinul celor interesati, dar si datorita concursului lansat de Profitshare pentru afiliatiii sai (adica acestia ca mine care fac reclama produselor vandute de eMAG). Nu stiu daca am vreo sansa sa castig acest concurs, dar sper ca sinceritatea cu care am scris aces paragraf sa nu-i alunge pe potentialii cumparatori. Oricum, va multumesc ca ati intrat aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys