Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

duminică, 21 decembrie 2014

Calculatoare All-in-one Second-Hand


IT&C Second-Hand la CIT GROUP și PC MADD

Calculatoarele All-in-One oferă o soluţie interesantă pentru a economisi spaţiul, însă sunt destul de scumpe pentru utilizatorii obişnuiţi.

Calculatoarele desktop clasice ocupă destul spaţiu , pentru că unitatea centrală este, de cele mai multe ori, voluminoasă, iar cablurile ar putea avea aspect inestetic.

Una dintre soluţiile care rezolvă problema spaţiului este să-ţi înlocuieşti calculatorul cu un laptop, iar opţiunile sunt foarte numeroase (vezi oferta CIT GROUP sau PC MADD).

Dar ce faci atunci când nu vrei un calculator portabil, dar ai nevoie de un ecran cât mai mare, de minim 21”, pentru a-ţi desfăşura activitatea? Soluţia o reprezintă calculatoarele All-in-One, care vin cu avantajul unui spaţiu restrâns, însă au şi unele dezavantaje majore.

Un calculator All-in-One are toate componentele hardware integrate în monitor, deci scapi de grija unităţii centrale. Practic, aşezi monitorul pe birou, ataşezi o tastatură şi un mouse incluse în pachet şi poţi lucra liniştit, pentru că până şi boxele sunt integrate în monitor. Multe calculatoare All-in-One au şi un sistem de prindere care îţi permite să muţi monitorul foarte uşor dintr-un loc în altul, astfel că poţi amplasa “PC-ul” pe oriunde în casă.

Câştigul de spaţiu aduce si niste dezavantaje, ca la laptopuri, cel mai mare dintre acestea fiind posibilitatea redusă de a face upgrade la componente. Pentru a “baga” un computer în carcasa unui monitor, producătorii apelează la tot felul de trucuri, cel mai întâlnit fiind integrarea procesorului pe placa de bază.

IT&C Second-Hand la CIT GROUP și PC MADD

Există şi modele care permit upgrade pentru aproape orice componentă, însă acestea vizează în special calculatoarele All-in-One cu monitoare de minim 27” (aici spaţiul nu mai reprezintă o problemă), care au preţul de peste 6.000 – 7.000 lei şi care sunt dedicate în special mediilor de lucru profesionale şi nu utilizatorilor obişnuiţi, gameri etc.

În astfel de situaţii, una dintre puţinele componente care poate fi înlocuită este memoria RAM. Să nu crezi că este foarte uşor, procedeul de înlocuire diferă de la producător la producător, iar unii nici măcar nu îţi permit un astfel de upgrade.

Un alt dezavantaj îl reprezintă preţul de comercializare. Calculatoarele All-in-One au în general preţuri care pornesc de la aproximativ 2.000 lei pentru versiunile de bază, putând creşte cu uşurinţă spre 5.000 lei pentru cele cu platforme hardware competitive.

Preţurile mari ar putea fi justificate de monitoarele cu diagonale generoase, întrucât vorbim despre ecrane care depăşesc frecvent 20”, dar şi de faptul că multe calculatoare de acest tip vin cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat, care costă câteva sute de lei în funcţie de versiune (intelegeti ca este vorba de licenta).

Mai multe IT&C Second-Hand găsiți pe CIT GROUP sau PC MADD.
Nu-i vorba că nu ne permitem lucruri noi, dar sunt foarte mulți care preferă second-hand.

Dacă considerati, totusi, că un calculator All-in-One este alegerea potrivită, o să vă prezint un model de Calculator All-in-one:

În primul rând trebuie sa va spun că acest All-in-one este Second-Hand. În funcție de licența de Windows pe care o alegi, prețul poate să difere (vezi oferta CIT GROUP sau PC MADD).

Este vorba despre Dell XPS ONE 2710 cu Display 27" (touch screen) care are în componența sa un procesor Intel Core i5 3450s 2.8 GHz, memorie RAM de 4 GB DDR3, 1 TB HDD SATA, DVDRW, Placa video nVidia Geforce 640M GT 2 GB DDR5, TV Tuner, WI-FI, tastatură și mouse wireless, Windows 7 Home Premium (preinstalat).

Nu uitați că aici vorbim despre un All-in-one Second-Hand.

Câteva detalii mai amănunțite:
Utilizare: Entertainment & Gaming
Procesor: Intel Core i5, 3450S 3.50 GHz, 6M Cache
Memorie RAM: 4 GB DDR3, suporta 16 GB DDR3
HDD: 1 TB SATA, suporta un harddisk mSata si un harddisk SATA 3.5
Optical drive: defect, se poate monta DVDRW pe USB
Graphic card (Placa video): Intel HD4000 + nVidia Geforce 640M GT 2 GB DDR5
Network Card (Placa de rețea): 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan + Wi-Fi
Porturi / Conectare: 6 x USB 3.0 defecte, 1 x HDMI input, 1 x HDMI output, 1 x TV-in (antena), 1 x IR, 1 x RJ-45
Cablul de alimentare este inclus.

Daca-i instalezi un Windows 8 uite ce iese:



IT&C Second-Hand găsiți la CIT GOUP si PC MADD... prețuri și produse pentru toată lumea.


http://bit.ly/1wAR7P2   http://bit.ly/1wbbNrD




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys