Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Am renuntat la detergentul Ariel pentru ca pateaza rufele

http://bit.ly/1wqdTHI


De ceva vreme sotia mea a observat tot felul de pete ruginii pe rufe. Initial am dat vina pe apa, dar, cautand pe Google, am vazut ca si altii se confrunta cu aceasta problema: pete ruginii destul de vizibile mai ales pe rufele albe. Si tot cautand o solutie, nu neaparat ieftina, dar eficienta, pentru spalarea rufelor albe si colorate, am decis sa incerc produsele de la Sano... si ce sa vezi? Nu doar ca petele acelea pe care le lasase spalarea cu Ariel au disparut, dar s-a umplut casa de un miros parfumat deosebit. Tinute in sifonier, rufele miros ca pe vremea cand mama tinea printre ele 10 sapunuri Fa desfacute. Un parfum incredibil, o spalare impecabila.

http://bit.ly/1wqdTHI   http://bit.ly/1wqdTHI

Din gama detergentilor pentru rufe Sano, sub forma de capsule, gel sau pudra/praf, gasesti:
Incercati, nu o sa va para rau.
Partea interesanta este ca nu mai trebuie sa le cari tu din supermarket. Le comanzi online si iti vine comanda acasa; multi nu stiu asta, dar o pot afla.
P.S. Sano are o slolutie lichida intr-o stila de plastic cu pufaitor din acela... intelegeti voi. Cand calci rufele, daca dai cu solutia aia peste ele, o sa miroasa innebunitor de frumos. Aproape ca nu iti vine sa-ti mai dai cu deodorant cand le imbraci. O sa vedeti.

http://bit.ly/1wqdTHI


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys