Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

sâmbătă, 27 iulie 2013

Laptop-ul meu cel de toate zilele

Laptop Asus X55VD-SX037D cu procesor Intel&#174; Core<SMALL><SUP>TM</SUP></SMALL> i3-2328M 2.20GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 610M 1GB, FreeDOS, Matte Blue
Laptopuri si Accesorii aici

Am un laptop Asus, bătrân aș spune eu, "laptop-ul lui Tutankhamon" ar spune unii mai tineri, dar care functionează incredibil de bine și, în cei aproape 7 ani de când îl am, în afară de instalarea sistemului de operare nu i-am făcut nimic. Laptop-ul meu, pe numele lui întreg ASUS X51H, zis și ASUS X5 :), și-a cam făcut datoria și cred că ar fi timpul să-l pensionez. Nu o să-l trimit la muzeu că nu-i din epoca de piatră, dar, cel mai probabil, o să-l dau copiilor unui vecin. Deși, când mă gândesc că, la vremea lui, a costat cam 24 milionae lei vechi...
Acum, mă gândeam să-mi iau tot un Laptop Asus și m-am apucat să caut prețuri și oferte. Și, surprizăăăă!!!! Ce să vezi!? Un laptop de vreo 3-4 ori mai performant decât al meu (vezi aici) costă acum cam 1.800 - 1.900 Lei... și ce configurație are!!! Stați că vă arăt imediat la ce m-am gândit:



Specificații

Procesor Intel® CoreTM i3-2328M
Tehnologie procesor: 32 nm
Frecventa procesor: 2200 MHz
Cache: 3072 KB

Display
Caracteristici speciale display: Glare
Diagonala (inch): 15.6
Rezolutie: 1366 x 768
Tehnologie display: LCD LED

Memorie RAM 4 GB DDR3 1333 MHz
Memorie maxima: 8 GB
Nr sloturi/sloturi ocupate: 2/1

Hard Disk DE 500 GB
Viteza de rotatie: 5400 rpm
Tip Hard Disk: SATA

Placa Video Dedicata
Capacitate memorie video: 1024 MB
Producator chipset video: NVIDIA GeForce 610M

Multimedia
Unitati citire/scriere: DVD RW

Audio:
Difuzoare integrate
Camera WEB: 0.3 MP
Cititor de carduri: 2 in 1
Tehnologie: SonicMaster
Tip: Altec Lansing

Porturi
HDMI: 1
Iesire audio: 1
Microfon: 1
RJ-45: 1
USB 2.0: 1
USB 3.0: 1
VGA: 1

Comunicatii
Placa de Retea: 10/100/1000
Wireless: 802.11 b/g/n

Alimentare
Baterie: Li Ion 6 Celule

Altele
Greutate: 2.45 Kg
Dimensiuni (W x H x D): 378 x 26.2 - 31.9 x 253 mm
Tastatura numerica: Da

Sistem de operare: Free DOS (pentru că am deja un sistem de operare cu licență și nu vreau să mai dau banii pe încă unul. În plus, în loc să dau 1.850 Lei, m-ar costa cu vreo 700 de lei mai mult. )

Sunet impresionant





Tehnologia ASUS SonicMaster Lite îi permite lui X55 sa ofere un sunet puternic si un bass mai profund, garantand astfel cea mai buna experienta audio disponibila pe un notebook din clasa de performanta versatila.

La fel de versatil ca un smartphone







Notebook-ul ASUS X55 promite o experienta de utilizare neintrerupta, similara celei oferite de un smartphone, datorita tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II. Aceasta ii permite notebook-ului X55 sa reporneasca sistemul din modul asteptare in doar 2 secunde, chiar si dupa o perioada de pana la 11 zile. In plus, securizează si salvează datele in mod automat, atunci cand nivelul de incarcare al bateriei scade sub valoarea de 5%.

*Timpul de asteptare real oferit de catre modelul X55 poate varia in functie de performanta specifica a componentelor, diversele dispozitive conectate sau conditiilor de mediu.

Tehnologia IceCool iti mentine mainile reci






Tehnologia IceCool face ca experienta PC sa fie racoroasa si confortabila chiar si in timpul sesiunilor lungi de computing.

Laptopuri si Accesorii aici

Lucrati si bucurati-va mai rapid cu USB 3.0






USB 3.0 este acum inclus pentru ca notebook-ul sa poata atinge viteze de transfer de zece ori mai mari decat in cazul USB 2.0, prin urmare toate fisierele tale si continutul pot fi manevrate mai rapid.



În concluzie, alegerea unui laptop depinde de ceea ce vrei să faci cu el, ce vrei să lucrezi cu el.
Dacă vrei un laptop pentru jocuri, ar trebui să te uiți după unul foarte puternic, ca să poți rula jocurile de generație nouă, dar nici să nu te trezești că peste un an nu mai face față.
Dacă vrei un laptop doar pentru "office" și internet, ar trebui să știi că sunt suficiente și laptop-urile cu prețuri sub 1.500 Lei.
Dacă vrei un laptop pe care să rulezi internet, office și aplicații de genul AutoCad sau Photoshop, Asus X55VD-SX037D este alegerea ideală.

În ceea ce mă privește pe mine, Asus X55VD-SX037D îmi satisface mai multe pretenții: office, internet, filme online în format HD, jocuri de generație nouă (mă ajută procesorul i3 și placa video dedicată NVIDIA GeForce 610M, cât și memoria RAM - voi opte pentru cel puțin 4 GB DDR3 1333 MHz ca să pot rula un sistem de operar de x64).

Ținând cont de faptul că cei mai mulți cumpără după buget și apoi își dau seama că, pentru o mică diferență de bani, ar fi putut să cumpere ceva mult mai bun/performant, vă sfătuiesc să vă gândiți de două ori înainte de a cumpăra.
Din experiența mea, pot să spun că, dacă azi cumpăr un laptop performant, peste 6 luni cu siguranță va apărea ceva mult mai bun și mai performant, iar eu voi avea acasă aproape o relicvă.

În speranța că nu v-am plictisit, și că v-am dat măcar o idee despre ce și cum să alegeți și să cumpărați un laptop, vă doresc să ALEGEȚI CU GRIJĂ!... pentru că aici aveți de unde să alegeți.

Laptopuri

Verifica oferta/promotia, pretul si disponibilitatea in stoc
Magazin Online



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys